Football Manager 2013 Oyundan Atma Crash Dump Hatası Çözümü, Resimli


football manager 2013Football Manager 2013 Crash Dump Hatası, çözümü, nasıl yapılır, FM 2013 crash dump hatası neden kaynaklanır, çözümü nedir, fm 2013 27 temmuz tarihinde oyundan atıyor, football manager oyundan atıyor çözümü, resimli, videolu anlatım, fm 2013 oyundan atıyor, sezon tatile girince oyundan atıyor, demo sürümü full yapma,
Footbal Manager 2013 oyununda oyuna girdiğimde bu crash dump hatası hata ile karşılaştım arkadaşlar şimdi sizlere bu hatanın çözümüne dair birkaç bilgi. vermek istiyorum, footbal manager 2013 crash dump hatasının çözümünü resimli olarak sizlerle paylaşmak istedik.
Football manager oyununda henüz karşılaşmadım ama oyundan atma gibi sorunlarının da oldukça fazla olduğunu söyleyenler var  sizlere bu konuda da bilgi vermek istiyorum açıkcası, şimdi öncelikle football manager oyununun crash dump hatasının çözümünübulalım, ardından oyundan atma problemine geçelim..

Football manager 2013 Crash Dump Hatası ve Çözümü

Çözüm yolu 1 : Hatayı Almadan Önce Fikstur Yukleme Bölümüne Geldiğimizde Hata Veriyor.. Çünkü Oyun Farkında benimyazim.com Olmadan Fikstur Bilgilerini İnternetten Alırken ayrıyetten Oyunun Serialinin Kopya Olduğunu Çakıyor ve Oyun Hata Veriyor….
Oyunu Açmadan Önce İnternet Bağlantınızı Kesin
Oyunu Açın ve Sorunsuz Oynayın..
Çözüm yolu 2 : Crash dump uyarısı sorununun çözümü için ise öncelikle kullandığınız temayı değiştirmeyi veya kaldırmayı deneyin. son yüklediğiniz yamayı , eklentiyi kaldırmayı deneyin. veya hata düzelene kadar tüm yamaları kaldırın daha benimyazim.com sonra yamaları tekrar yükleyip deneyebilirsiniz. ama çözüm bunlarla alakalı. bir türlü hata çözülmüyorsa save dosyanızı başka bi yere kaydetip oyunu ” tamamen ” kaldırıp tekrar yükleyin ve save dosyanızı geri atın büyük ihtimal hata düzelicektir..
Çözüm yolu 3 : Yerel Disk C veya Yerel Disk D(oyun nerdeyse)’ye Belgerim adlı bir klasör oluşturun. Sonra C:/Users/Kullanıcı Adı/Belgelerim klasörüne sağ tıklayıp özellikler deyin. Üstten konumu seçin ve taşıya tıklayın. Oluşturduğuz Belgelerim’i seçin uygula ve tamama basın.
Hala sorun çözülmezse Buraya tıklayarak tam olarak sorununuzu yazın..

FM 2013 Oyundan atma ve Crash Dump Çözüm Video



Yorumlar