Facebook'ta Kredi Kazanmak (Oyunlar İçin) | Ayrıntılı Anlatım.


Facebook, sizlere.sunduğu yenilikçi hizmetlere bir yenisini daha ekliyor ve dünya çapında kullanılırlığını arttırmayı sürdürüyor. Yeni eklenen sistemin adı Facebook Kredi Sistemi. Bu sistem nasıl işliyor? Bu sistemden ne şekilde yararlanabiliriz? Bu sistemin amacı nedir? Gelin bunları sizlere detaylı biçimde anlatalım. Sizlerde bilgi sahibi olun ki Facebook hizmetlerinden sınırsızca faydalanmanın tadını çıkarın, kazançlarınıza sürekli yenilerini ekleyin.


Facebook Kredi Sistemi, site aracılığı ile yaptığınız etkileşimler, oynadığınız oyunlardan elde ettiğiniz puanlar ile size +kredi olarak yansıyacaktır. Detaylı olarak kazanma yollarına değinecek olursak;


1-) Facebook'ta oynadığınız herhangi bir oyun size kredi getirecektir
2-) Facebook'ta oluşurduğunuz hayran sayfaları ve gruplar, tutulması halinde sizlere kredi sağlayacaktır
3-) Facebook'a video eklediğinizde kredi kazanacaksınız
4-) Facebook'a arkadaş davet ettiğinizde kredi kazanacaksınız.
5-) Facebook'ta bazı oyunların size verdiği sitelere üye olarak kredi kazanacaksınız.

Peki bu kredileri nasıl kullanacaksınız? Facebook'ta bazı oyunlarda krediyle chip, item, nesne alımı mevcut, Facebook'tan kazandığınız kredilerle bunları alabilirsiniz.

Not: Bu uygulamayı sadece Facebook yapabilir onun dışında size sayfasını beğendirerek, arkadaş önermenizi söylerek, şifrenizi çeşitli yerlere vererek kredi kazanacağınızı iddaa eden kişilere sakına inanmayınız aksi takdirde kişi kendi çıkarları için sizi kullanabilir, hesaplarınızı çalabilir..

Yorumlar